Snygga klockor i vinter

Snygga klockor

Idag vill jag skriva lite om klockor, en av mina favoritdetaljer. Vem bestämmer egentligen vad som är snygga klockor och inte? Det är naturligtvis du som gör, smaken är personlig och det är du som avgör vad som är snyggt enligt dig. Men när man snackar om snygga klockor tänker de flesta på vad för slags klockor det flesta tycker är snyggt.

Skulle du fråga mig vad snygga klockor är så skulle jag svara att det förändras genom åren. Det jag tyckte var snyggt för några år sedan är definitivt inte snyggt längre, i alla fall i mina ögon. Och det jag inte tycker är snyggt nu lär vara snyggt om några år. Det är så med trender och mode, det kommer och går lite som det vill och man dras med i det utan att tänka på det.

Om jag skulle beskriva snygga klockor nu så skulle jag beskriva en tunn och ganska smal klocka med läderband. Den får gärna vara i silver eller guld. Detta fungerar främst på tjejer enligt mig. En annan klocka som är snygg på tjejer är en lite större klocka som är kopparfärgad eller är färgad i roséguld. Detta är mycket populärt nu och jag förstår att jag dragits med i trenden. Om jag får chansa så kommer kopparfärgade klockor kanske inte vara speciellt snygga om 10 år.

På killar så är snygga klockor ofta stora. Stora klockor med stora läderband. De kan vara runda men fungerar också som fyrkantiga. Om man inte tycker om stora klockor så fungerar även klassiska silvriga klockor.

Det viktigaste när man köper snygga klockor är att man funderar över var någonstans man kommer att använda klockan. Är det på arbetet eller på festen? Kanske i vardagen? Alla klockor fungerar inte i alla lägen, och de mest värdefulla klockorna vill man inte ha med sig överallt. Snygga klockor finns i alla kategorier.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *