Maria Åkerberg, en hudvårdsserie som verkar på djupet

När det kommer till hudvård så finns det fördelar med att använda produkter från endast ett och samma hudvårdsmärke. Eftersom produkterna i en serie oftast är framtagna för att komplettera varandra och därmed ge absolut bästa resultat.

 

Ett märke som har ett gediget sortiment av olika produkter är Maria Åkerberg. Eftersom Maria Åkerberg erbjuder ett brett utbud av ekologiska produkter så kan alla hitta något som passar dem, oavsett hudvårdstyp. Produkterna hos Maria Åkerberg tillverkas utav Dermanord i Sverige, vilket har varit fallet sedan varumärket grundades 1995.

 

En sak som är unikt hos Maria Åkerberg är vad de kallar för Deepskin Organics, vilket är en metod de jobbar med för att skapa en långvarig effekt på huden och inte bara en så kallad quick fix. Grundaren Maria Åkerberg beskriver själv att det är viktigt för henne och varumärket att ta fram produkter som faktiskt gör en skillnad i huden. Detta gör man genom att produkterna går ner på djupet och ger huden näringen som den behöver. På så sätt undviker man också att produkterna bara jobbar ytligt och kortsiktigt.

 

En del i detta Deepskin arbete är att man ska jobba i flera steg och låta flera specialiserade produkter samverka istället för att använda få produkter som ska göra hela jobbet. På så sätt kan man utnyttja att produkterna kompletterar varandra och påverkar olika lager i huden.

 

Din hudvårdsrutin med Maria Åkerberg

För att nå bästa resultat och ge huden näring så bör man alltså ha en rutin där varje produkt fyller sin funktion. Börja med ett serum kan tillföra vattenlösliga vitaminer på djupet. Applicera sedan en olja som bygger upp bindväv och är naturligt utslätande. Avsluta med en kräm som återfuktar och skyddar huden.

 

Använder man då Maria Åkerberg genom alla stegen så har man en helt ekologisk process då produkterna är framtagna med enbart naturliga mineraler från växtriket. Dessutom är alla produkter helt ekologiska. Därmed är Maria Åkerberg ett hudvårdsmärke som jobbar för att åstadkomma positiva och långvariga effekter på huden. Men också för att minska den negativa påverkan som hudvårdsprodukter annars kan ha på miljön.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *