Världens snyggaste bilinredning

Häromdagen när jag gick på stan så gick jag förbi en bilhandlare. Jag blev lite sugen så jag gick in för att kolla på lite bilar. Väl inne i butiken så fanns det många fina bilar, både nya och begagnade och de var givetvis alltså av olika kvalité och årsmodell. Bland nybilarna var det välputsat och jag fick ett drag i att prova sätta mig i några. Något som jag verkligen la märke till väl inne i bilen var bilinredning. Givetvis har man sett bilinredningen utifrån, men jag har i alla fall aldrig lagt märke till något så. Som referenspunkt kanske det ska nämnas att min nuvarande bil är av modellen äldre, och den bilinredning som finns i den inte är direkt något att tala om. Men tillbaka till bilaffären. När jag satt i de olika bilarna så fanns det många olika typer av bilinredning. Det jag la märke till lite extra var instrumentbrädan. Det fanns otroligt många olika material. Bilarna där är ju av olika nivå av utrustning, men allas bilinredning var väl påkostade, i alla fall såg det ut så. En hade en grå instrumentpanel tillsammans med svarta skinnsäten. Det var ganska snyggt, men ingenting mot den jag hittade tillslut. En annan hade en blank yta tillsammans med säten i ett grått matt tyg. Också den var snygg, men när jag tillslut såg den bilinredning som fanns i affärens dyraste bil så föll jag verkligen handlöst för den. Bilen utvändigt var vit och bilinredningen bestod av beige säten i det matta tyget jag nämnde innan. Det var något typ av sportdesign såg det ut som. Instrumentbrädan matchade sätet med en blandning mellan vita matta detaljer med större delar i ett ganska ljust träslag. Det absolut häftigaste var att detta träslag fanns i vissa detaljer även utanpå bilden. Som sagt, jag föll verkligen för detta eftersom det var ljust och fräscht samt att det verkligen passade bilen. Vad det kostade vill jag nog inte veta, men snyggt var det i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *