Snygga kläder från Please Jeans

33098148-origpic-19194b.jpg_0_0_100_100_400_599_100

Nu har jag varit ute och letat efter ett par nya jeans typ en veckas tid. Det är riktigt svårt att hitta precis det jag letar efter, som i det här fallet är ett par mossgröna jeans, helst utan någon som helst slitning. Jag har varit runt i klädbutiker i hela stan, men jag hittar verkligen ingenting. Däremot har jag kanske hittat vad jag söker på www.blueco.se när det gäller just dessa jeans. De har en modell som heter 6 button Dark Metal. Är det någon av er som har testat dem?

Blue Co verkar vara en reko onlinebutik och de finns även i Kungsbacka om jag har förstått det rätt, det är ju inte helt långt borta. Kanske skulle ta det i samband med en resa till Göteborg någon helg framöver.

Jag tycker verkligen att det är svårt att hitta jeans som sitter riktigt bra. Jag har fått äran att ha lite större lår än vad man tydligen ska ha enligt dagens klädtillverkare, så det vill ofta till att det är något stretchiga material. Helt sjukt att så många jeansmodeller är helt omöjliga att ta på sig för 80 procent av befolkningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *