Funderar på att ta grönt kort i sommar

 

Golf

Jag tänkte faktiskt att jag skulle göra slag i saken och ta grönt kort i sommar. Har gått och suktat på golfbanor i flera år nu, men det har liksom aldrig blivit av att ta grönt kort än. Det har blivit lite sköna pay-and-play-rundor ibland, men ingenting konkret.

Men nu är det dags. Jag har bestämt mig för att ta en intensivkurs för att ta grönt kort på Knistad Herrgård. Mormor och morfar bor ju i Skövde, så jag tänker att jag ska passa på någon gång när jag är där i sommar. Det verkar ändå rätt smidigt att få allt klart på en helg. Vissa kompisar har ju hållit på en halv sommar med att ta grönt kort, men jag vet inte om jag orkar det. Priset är riktigt överkomligt och eftersom all teori, lektioner, prov och uppspel bara tar ett par dagar så känns det väldigt värt.

Har ni aldrig varit på Knistad så är det definitivt läge. Det är typ Sveriges mysigaste ställe med sin herrgårdsmiljö och fantastiska mat. Jag har varit där med mormor och morfar på deras födelsedagar under hela min uppväxt. Det är så himla gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *