I’ll Love You With All the Madness in My Soul

ros
Titta vilka fina rosor jag fick häromdagen

Det har äntligen hänt! Jag har hittat den rätta och jag är helt förtrollad! Jag vill inte vara allt för privat i bloggen och jag vill inte skriva ut hans namn. Jag hoppas ni har förståelse för detta. Hur som helst så är jag i en tid i mitt liv då allting känns så lätt och jag svävar på små rosa moln. Det känns verkligen 100% rätt. 

Vi träffades på O’learys här i Halmstad efter att HBK spelat 1-0 mot IK Frej. Jag var där tillsammans med några kolleger och han var där med sina kompisar. Det var ju härlig stämning eftersom Halmstad vunnit och ja, det ena ledde till det andra. Sedan dess har vi varit oskiljaktiga, men det e först nu jag känner att jag kan berätta för er och göra det officiellt.

Jag trodde aldrig jag skulle bli så här kär som jag faktiskt är och det känns så himla fantastiskt. Ikväll ska vi åka hem till mina föräldrar på en bit mat, det är första gången som mina föräldrar träffar Honom så jag är lite nervös. Men det går nog bra.

Trevlig helg på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *