Välkommen till min blogg.

vinter

Det här blir mitt livs första blogginlägg. Det är lite häftigt, nästan så jag vill skriva ut och rama in – visa för barnbarnen och hela köret. Du har hittat till anjaek.se, min alldeles egna hemsida. Nu ska jag fylla den här sidan full med värme, kärlek och härliga tips.

It ain’t no sin to be glad you’re alive.

Jag vill gärna veta vilka mina läsare är. Så därför får ni gärna kommentera på mina inlägg. Berätta/länka gärna till era egna bloggar så jag kan läsa mer om vad ni är för några. Tills vi hörs nästa gång (blir nog inte länge om jag känner mig själv) så vill jag önska er en riktigt trevlig januari. Snart är våren här, men först ska vi njuta av vintern.

Bilden visar vad jag vaknade upp till imorse. Är det inte en fantastisk värld vi lever i? Dagens citat ovan från Bruce låt Badlands passar därför in perfekt.

Puss och kram

Anja

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *