Revision av företaget

Pengar och en miniräknare

Nytt år betyder som företagare av någon märklig anledning alltid revision. Okej, inte alltid, men det känns som att det blir det ganska ofta åtminstone. Det här är något som alltid tar onödigt mycket tid från företagets riktiga uppgifter, så när det väl är dags så är det surt.

Tack och lov finns det hjälp att få. Senast förra året när det var dags för revision så hittade jag Frejs, en byrå som jobbar med revision i Stockholm och Göteborg. Nog för att jag bor i Halmstad, men jag spenderar samtidigt en hel del tid i framför allt Stockholm, så det är skönt med en byrå som jag lätt kan nå och få hjälp av.

Egentligen vet jag inte varför jag skriver det här, men det är mest skönt att veta att de finns där, i synnerhet när det dyker upp brev från Skatteverket. Det är ofta inte helt enkelt att förstå vad som menas med allt, men tack och lov så finns det en revisor att hålla i handen när det behövs.

Jag har sagt det förut, men ännu en gång ett stort tack för hjälpen med förra årets revision – ni är guld värda!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *